Website OVLNL.nl Home

Omgevingsgericht lichtconcept Industrielicht

Veel overheden zijn bezig met het “verledden” van hun functionele verlichting. Bij de keuze naar LED armaturen is het soms moeilijk een onderscheidt te vinden in het aanbod. Functionele eisen en prijs zijn meestal doorslaggevend in de bepaling van een nieuw armatuur welke de bestaande armaturen moet gaan vervangen. Daarnaast is circulariteit en duurzaamheid ook een aspect.

Helaas wordt er vaak voorbij gegaan aan het comfort van het licht in de openbare ruimte en of het huidige lichtniveau nog wel toereikend is of dat er überhaupt nog wel verlicht moet worden.
Beleving van de openbare ruimte wordt in de donkere uren toch bepaald door de aanwezige verlichting. Hierbij dient de gebruiker toch centraal te staan.

Belangrijke factoren welke zorgen dat een openbare ruimte aantrekkelijk is wordt bepaald door de mate van veiligheid en sfeer waarbij de emotie wordt geprikkeld.

Industrielicht introduceert voor openbare verlichting een lichtoplossing die tegemoet komt aan de beleving en het welbevinden in de openbare ruimte in de donkere uren.
Er kan een keuze gemaakt worden voor een aangenaam diffuus lichtbeeld, gelijkmatige
Lichtverdeling en een hoog lichtcomfort. Of een standaard LED versie waarbij de
Lenstechniek het licht gericht in vier verschillende richtingen kan sturen. Voor het creëren van specifieke
Of individuele lichteffecten is het gebruik van verschillende optieken mogelijk.

De toegepaste materialen zijn in dit product 98% recyclebaar.
Het doordachte ontwerp en een speciaal ontwikkelde montage adapter maken snelle en veilige
Installatie op masten met verschillende diameters mogelijk.