Website OVLNL.nl Home

Openbare Verlichting beurs 2016

"1 + 1 = 1 "  Minder is Meer.ruimte-licht-26-april-2016-beurs-openbare-verlichting.jpg

Ruimte & Licht 2016 - De vakbeurs over openbare verlichting
Op 26 april 2016 staat de eerste editie van de beurs Ruimte & Licht op de agenda. In het NBC in Nieuwegein ontmoeten stedenbouwkundigen, ontwerpers, beheerders, toeleveranciers, adviseurs, wetenschappers, installateurs en andere lichtspecialisten elkaar. Om innovaties te ervaren, visies te bespreken en kennis te delen. Neem voor meer informatie contact op met Marc de Winter (ExpoProof): 085 - 773 17 51 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Openbare Verlichting beurs 2016 wordt ook komend jaar weer georganiseerd in het voorjaar. OVLNL (i.o) , Expoproof en Acquire Publishing nemen het stokje over. De combinatie van hét kenniscentrum Openbare Verlichting samen met de organisator van de blijvend succesvolle Dag van de Openbare Ruimte en Nederlands grootste uitgever van vakbladen staat garant voor een professionele organisatie en hoge kwaliteit.

Dit bericht is slechts een sneak preview. Op de Dag van de Openbare Ruimte op 7 en 8 oktober is de formele lancering van De Openbare Verlichting beurs 2016 als onderdeel van de roadmap naar een nog professionelere en grotere openbare verlichting branche. Waar we uw ook uw steun als (semi-) overheidsorganisatie,  marktpartij enof opleidingsinstituut voor nodig hebben.

www.ruimteenlicht.nl