Website OVLNL.nl Home

Wordt Technasium Top Award coordinator e/o Jurylid

We zoeken nog IGOV en IGOV Innovatie Platform deelnemers die het leuk vinden om als coordinator in een regio een aantal scholen onder de hoede te nemen.

Coördinator:
Als coordinator ben je de vraagbaak voor de leerlingen en organiseer je samen met IGOV een startbijeenkomst voor de scholen in jouw regio.
In deze startbijeenkomst verstrek je formeel de opdracht aan de leerlingen.

Jurylid:
Ook zoeken we juryleden. Er zijn 10 regiofinales en een landelijke finale. Je mag natuurlijk als coordinator zelf ook jurylid zijn.

Heb je vragen of  interesse om coordinator en/of jurylid te zijn mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over de Technasium Top Award:
De Technasium Top Award  is een landelijke wedstrijd voor havo en vwo leerlingen die het technasium volgen. Het technasium is een onderwijsstroom waarbij bètatechnisch onderwijs centraal staat. De leerlingen op het technasium volgen allemaal het vak Onderzoek en Ontwerpen waarbij ze in projectteams van 3 of 4 leerlingen echte vraagstukken uit de wereld van bèta en techniek naar eigen inzicht mogen oplossen. Ze werken hieraan in een periode van 7 weken, 5 à 6  lesuur per week. De leerlingen in klas zijn 12-­13 jaar oud. Meer informatie kun je vinden op: www.technasium.nl

De opdracht van IGOV Innovatie Platform luidt:
De opdrachtgever wenst een lichtconcept voor de publieke ruimte, dat er voor kan zorgen dat het licht zich aanpast aan de behoefte van wat er op het moment van de dag nodig is. Het lichtconcept draagt er aan bij dat de gebruikers van de publieke ruimte geen lichthinder ervaren, zich fijn en veilig voelen en goed kunnen functioneren.  Het lichtconcept vraagt zowel om een lichtbeeld als een lichtinstrument.

De Technasium Top Award