Website OVLNL.nl Home

Lidmaatschap

De stichting Openbare Verlichting Nederland (www.ovlnl.nl) heeft twee onderdelen waarin de leden zijn ondergebracht:

Wat we doen is ontmoetingen organiseren tussen die twee platforms. Om elkaar te leren kennen, om kennis te delen en om gezamenlijke projecten ten behoeve van OVL in zijn algemeenheid ten uitvoer te brengen. Als collectief vormen we een branchevereniging (niet letterlijk want we zijn een stichting), die bijvoorbeeld richting bestuurlijk Den Haag overheidsregelgeving kan beïnvloeden. We hebben lijnen met de VNG (vereniging Nederlandse gemeenten) en EZ Den Haag maar ook de ACM (autoriteit consument en markt) en Netbeheer Nederland.

De activiteiten van deze twee onderdelen (IGOV en IGOV Innovatie Platform) zijn ondergebracht in netwerken van OVLNL. Ieder netwerk heeft een thema;

  • Kennis
  • Licht & Omgeving
  • Maatschappij
  • Smart Lighting

Jaarlijks organiseren we 2 ontmoetingen waar IGOV en IGOV IP partijen elkaar ontmoeten. En 4 tot 6 Kenniscafés, dit zijn mini symposiums rond een actueel thema. We zijn partner en mede organisator van de jaarlijkse OVL beurs en het jaarlijks Openbare Verlichting congres.

Meer informatie vind je op de website www.ovlnl.nl  en www.igov.nl/innovatieplatform

Lidmaatschap geeft dus een netwerk, een podium en bekendheid. Bovendien denk je mee over organisatie overstijgende onderwerpen.

De kosten van deelname zijn €1050,- per jaar. Die factureren we in november voor het opvolgende jaar.  We verrekenen naar ratio van het aantal maanden nog te gaan de deelname kosten voor dit jaar. Voor onderwijsinstellingen, eenmanszaken en zzp'ers is de deelname €525,- per jaar.

Je kunt je als deelnemer aanmelden via de website; https://innovatieplatformigov.nl/lidmaatschap/aanmeldformulier

Het zou geweldig zijn je als deelnemer te mogen verwelkomen. Als je nog vragen hebt dan kan je altijd contact opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Bedrijven en overheden die deelnemer zijn mogen het IGOV Innovatie Platform logo en/of het OVLNL logo voeren.

IGOV Innovatie Platform logo ovlnl deelnemer bord

 

IGOV Innovatie Platform Informatiebrief: pdfInformatiebrief_Innovatieplatform_vs.2020.pdf

Deelnemers van het IGOV worden geacht zich te conformeren aan de gedragsregels: pdfGedragsregels_IGOV_Innovatie_Platform_2020.pdf

IGOV Innovatie Platform deelnemer worden? vul het aanmeldformulier in.