Website OVLNL.nl Home

goed idee

Bedrijven en overheden kunnen hun innovatieve ideeen, toepassingen en-of producten aanbieden aan het IGOV Innovatie Platform. Ze kunnen daarmee in aanmerking komen het vignet “GOED IDEE”  te ontvangen met vermelding op de website.

Goed Idee vignet


 

slim systeem ontworpen voor obstakel vrije openbare verlichting

Nine Klaassen heeft voor de Gemeente Rotterdam een slim systeem ontworpen voor obstakel vrije openbare verlichting. Dit systeem zorgt voor een publiek-private samenwerking waardoor alle betrokken partijen voordelen hebben. Een beknopte beschrijving is te vinden in de onderstaande bijlage

Reacties kunt u direct struren naar: Nine Klaassen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie: /Project-Poster-Nine-Klaassen.jpg

Discussie electrische veiligheid Lichtmasten

Onderwerp: Aarden lichtmasten of denken in alternatieven?

als je wilt reageren op dit artikel stuur dan een mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---

Levensduur en behoudfactor bij LED

Graag deel ik met jullie het document 'Levensduur en behoudfactor bij LED'.
Hierin wordt aangegeven hoe levensduur en behoudfactor volgens Philips gecommuniceerd zouden moeten worden met als doel transparantie voor gemeenten.
Dit is een Philips document, maar besproken met diverse partijen, waarbij men bevestigd heeft dat dit de juiste richting is.

Graag zou ik ook van jullie horen of jullie herkennen dat er rondom deze thema's transparantie moet komen ?
Verder zou ik ook graag jullie reactie ontvangen tav de inhoud van dit document.  Hebben jullie opmerkingen en/of aanvullingen die het voor gemeenten nog duidelijker kunnen maken?
We streven er naar om dit document op korte termijn definitief te maken en dan verder te verspreiden in de markt.

Reacties sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---