Website OVLNL.nl Home

Montad Elektrotechnisch Adviesbureau BV

logo montad 180x100Website: www.montad.nl
Introductie: Montad is een innovatief adviesbureau dat zich bezighoudt met de hele keten van de openbare verlichting. Wij zijn gevestigd in Tilburg en de BeNeLux is ons werkterrein. Ons bedrijf heeft de kennis en kunde om vanaf ontwerp tot oplevering installaties te realiseren.

 Schakelen Van Verlichting op Afstand (SVOA)is een uniek project. Montad combineert hier het beste van drie werelden: het kabelbeveiligingssysteem Pro-Tec, het managementsysteem ORS en het beheersysteem MOON. Deze modulaire combinatie bevordert de veiligheid, garandeert een beter beheer tegen lagere kosten en vermindert het aantal storingen.

Het kabelbeveiligingssysteem Pro-Tec heeft iets bijzonders. Het stelt u in staat om substantieel te besparen op kabelkosten terwijl mens, dier en apparatuur optimaal beveiligd worden. Pro-Tec toont sluimerende storingen, bewaakt instellingen en brengt eventuele aardlekstromen in kaart en toont historische data.

Het managementsysteem ORS is een veelzijdig systeem. Met een online agenda kan het de openbare verlichting monitoren, schakelen en dimmen. Calamiteiten? Dan bestaat de mogelijkheid om het dimmen op te heffen of juist in te schakelen. Online documentatie en vastleggen van tekeningen zijn andere mogelijkheden. ORS kent een uniek elektronisch sleutelplan. Het voorziet in toegang op maat aan belanghebbenden. Geen uitgifte meer van sleutels, minder risico’s, lagere kosten en beter beheer. Het systeem laat zich koppelen aan verkeersregelinstallaties, camera’s, weerstations en overige installaties.

Met MOON  kunt u de openbare verlichting online, webbased en 24/7 geautomatiseerd beheren. Dit gebruiksvriendelijke systeem biedt inzicht en overzicht. Het signaleren, verwerken en archiveren van storingen horen daarbij en gegevens laten zich eenvoudig analyseren. Financiële afhandelingen zijn verpakt in het systeem. MOON brengt het aantal storingen terug, bespaart op kosten en op personele bezetting. Beheerders worden managers. Voor de openbare verlichting betekent MOON echt een verlichting. Voor Rijkswaterstaat, gemeentes en provincies is er altijd een oplossing die aansluit bij hun doelstelling. Zo kunt u dit beheersysteem stand-alone inzetten of onderdeel laten worden van een integraal pakket.