Website OVLNL.nl Home

Spectrum Advies & Design

logo Spectrum Advies & DesignWebsite: www.spectrumadvies.nl
Introductie: Spectrum Advies & Design is een onafhankelijk adviesbureau met veel kennis en ervaring op het gebied van openbare verlichting. Wij willen vanuit onze rol als adviesbureau met onze jarenlange ervaring gekoppeld aan een klantgerichte denk- en werkwijze een waarde toevoegen aan het besparen van kosten. 

Dit zonder belangrijke zaken als duurzaamheid, sociale- en verkeersveiligheid en beleving uit het oog te verliezen en daarbij gebruik maken van innovatieve mogelijkheden.
Wij willen voor u als ambtenaar bij gemeenten en provincies sparringpartner zijn, kennis aanreiken en ontzorgen. Dit van een ontwerp tot oplevering.

Wij kunnen u met de volgende diensten ondersteunen, verlichtingsontwerp, beleid- ,beheer- en vervangingsplannen, directievoering en toezichthouder, kortlopende detachering, bestekken ook op RAW systematiek en aanbestedingen, advies bij materiaal keuze, energiescan, advies bij dynamische verlichting systemen, nulmeting m.b.t. de stand van zaken nieuwe energiewet maar ook management ondersteuning.

Ook voor advies, ontwerp en ondersteuning bij sportveldverlichting, decoratieve verlichtingsontwerpen en verkeersregelinstallaties.
Maar ook voor vraagstukken m.b.t. lichthinder kunnen wij u ondersteunen.
Daarnaast kunnen wij voor u workshops, kennis- ,bewoners- en/of informatiebijeenkomsten organiseren en ondersteunen.
Dit alles met als doel een sociaal maatschappelijke verantwoorde verlichting in de openbare ruimte die een bijdrage levert aan de doelstelling van uw gemeente en/of provincie tegen een transparante en aanvaardbare prijs.