Website OVLNL.nl Home

Deelnemers vignet IGOV InnovatieplatformAlle deelnemers van het IGOV Innovatie Platform

IGOV leden zijn automatisch ook deelnemer van het IGOV Innovatie Platform.
Voor meer informatie over het IGOV zie: www.igov.nl

deelnemers mogen het logo voeren

Acquire Publishing

logo Acquire PublishingWebsite: www.acquirepublishing.nl
Introductie: Acquire Publishing is de grootste uitgever op het gebied van Architectuur, Ruimte & Mobiliteit in Nederland. Met titels Straatbeeld, Verkeer in Beeld, Stedebouw & Architectuur, Platform BuitenSpelen, PARKEER24, B:ton, Week van de Openbare Ruimte, Nationaal Fietscongres, Inspiratiedag Parkeren brengt het kennis(sen) bij elkaar.

Armada Janse

logo Armada Janse 180x100Website: https://www.armadajanse.nl/
Introductie: Armada Janse is producent van bewegwijzering in de ruimste zin van het woord. Daarnaast bedenken, ontwerpen en realiseren wij maatwerk lichtoplossingen voor tunnels en onderdoorgangen

Attiva Lichtprojecten

logo AttivaWebsite: www.attiva.nl
Introductie: Attiva is exclusief dealer van Disano verlichtingsarmaturen. Disano ontwerpt, produceert en distribueert wereldwijd verlichtingsarmaturen. Disano bestaat sinds  1957 en is in ItaliĆ« reeds jarenlang marktleider in Openbare Verlichting. Attiva levert al ruim 15 jaar Disano producten. De lichtspecialisten van Attiva maken voor u lichtberekeningen en voorzien u van lichtadvies.

Avalite

logo AvaliteWebsite: www.avalite.nl
Introductie: Importeur / exclusieve distributeur in Nederland voor CREE led verlichting voor toepassing in de openbare ruimte, en op beperkte basis  voor indoor toepassingen in de utiliteits- en kantoormarkt.
Importeur / distributeur voor Ghisamestieri ( Italie) led verlichting ook voor toepassing in de openbare ruimte.

Axioma Nederland

logo axiomaWebsite: https://www.axioma.be/nl/axioma-nederland
Introductie: Axioma nv is in Belgiƫ al jaren een belangrijke lichtpartner in de OVL markt. Voor de Nederlandse markt zijn we ruim zes jaar geleden begonnen met de alleen vertegenwoordiging van het merk WE-EF Leuchten. Strategisch gezien hebben wij er toen voor gekozen om de markt vanuit de handelsnaam WE-EF Nederland te benaderen. In het afgelopen jaar hebben wij echter een aantal merken aan ons programma toegevoegd.

banner 700 1750 versie 190131 IGOV IP Partnerbanner