Website OVLNL.nl Home

Deelnemers vignet IGOV InnovatieplatformAlle deelnemers van het IGOV Innovatie Platform

IGOV leden zijn automatisch ook deelnemer van het IGOV Innovatie Platform.
Voor meer informatie over het IGOV zie: www.igov.nl

deelnemers mogen het logo voeren

Acquire Publishing

logo Acquire PublishingWebsite: www.acquirepublishing.nl
Introductie: Acquire Publishing is de grootste uitgever op het gebied van Architectuur, Ruimte & Mobiliteit in Nederland. Met titels Straatbeeld, Verkeer in Beeld, Stedebouw & Architectuur, Platform BuitenSpelen, PARKEER24, B:ton, Week van de Openbare Ruimte, Nationaal Fietscongres, Inspiratiedag Parkeren brengt het kennis(sen) bij elkaar.

Aqualectra N.V.

Logo aqualectra 180x100Website: www.aqualectra.com

Het energiebedrijf AQUALECTRA is verantwoordelijk voor de her-organisatie van de OVL op het gehele eiland CuraƧao. Allereerst worden ALLE openbare verlichtingsarmaturen vervangen door led-armaturen. Bovendien wordt in Willemstad een ingrijpende lichtvisie gepresenteerd.

Atelier LEK

logo Atelier LEK 180x100Website: http://www.atelierlek.nl/
Introductie: Atelier LEK is een onafhankelijk ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in licht: licht in de openbare ruimte, licht voor het exterieur en licht voor het interieur van gebouwen. Onze werkwijze kenmerkt zich doordat we ontwerpen maken waarbij de beleving van de ruimte centraal staat en daarbij op conceptueel niveau denken over licht. Licht is altijd een onderdeel van een groter geheel en we vinden het daarom erg belangrijk om samen te werken met betrokken disciplines en partijen.

Attiva Lichtprojecten

logo AttivaWebsite: www.attiva.nl
Introductie: Attiva is exclusief dealer van Disano verlichtingsarmaturen. Disano ontwerpt, produceert en distribueert wereldwijd verlichtingsarmaturen. Disano bestaat sinds  1957 en is in ItaliĆ« reeds jarenlang marktleider in Openbare Verlichting. Attiva levert al ruim 15 jaar Disano producten. De lichtspecialisten van Attiva maken voor u lichtberekeningen en voorzien u van lichtadvies.

Avalite

logo AvaliteWebsite: www.avalite.nl
Introductie: Importeur / exclusieve distributeur in Nederland voor CREE led verlichting voor toepassing in de openbare ruimte, en op beperkte basis  voor indoor toepassingen in de utiliteits- en kantoormarkt.
Importeur / distributeur voor Ghisamestieri ( Italie) led verlichting ook voor toepassing in de openbare ruimte.

banner 700 1750 versie 211007 IGOV IP partnerbanner